MASCARO CAVA RISERVA WINO
- AMBROSIA SEMI-DRY – BIAŁE WYTRAWNE –12% – wino wytwarzane z winogron Parellada, Macabeo i Xarello, które są zbierane ręcznie. Wtórna fermentacja i dojrzewanie w butelce zapewnia, że cava nabiera charakterystycznej struktury i aromatu. Wino charakteryzuje się słomkowym kolorem, drobnymi bąbelkami i owocowym aromatem. W ustach wytrawne, pełne i zrównoważone.
- BRUT NIGNUM – BIAŁE WYTRAWNE – 12% – wino wytwarzane z winogron Parellada, Macabeo i Xarello, które są zbierane ręcznie. Wtórna fermentacja i dojrzewanie w butelce zapewnia, że cava nabiera charakterystycznej struktury i aromatu. Wino charakteryzuje się słomkowym kolorem, drobnymi bąbelkami i owocowym aromatem. W ustach wytrawne, pełne i zrównoważone.
0,75 L
————————————————————————————————————————————————————————————————–
Najnowsze komentarze